Vraag & Antwoord

OS Linux

[ RedHat 9 ] Konqueror flash-plugin

Anoniem
Marcel de Reus
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  Nu ik KDE draai (ja, ben geheel over van GNome) wil ik natuurlijk ook gebruik maken van Konqueror… Nu heb ik de flash-plugin neergeladen voor Mozilla/Netschaap en deze *.so file heb ik geplaatst in de map /usr/lib/mozilla-1.2.1/plugins en in /home/michael/kde/.netscape In Mozilla werkt de plugin, maar in Konqueror niet. Nu heb ik in KControl gekeken bij Internetopties en dan plugins, daar staan er een heleboel, althans de directories van mozilla staan hier vermeld.

  Hoe krijg ik flashondersteuning in Konqueror zodat Konqueror mijn default-browser kan worden…..
 • Kijk even bij de configuratiemodule of KDE de map kent waarin de flash-plugin staat en laat de configuratiemodule vervolgens zoeken naar nieuwe plugins.

  Max
 • Ik mik alle plugins gewoon in de map /opt/kde/share/apps/konqueror/plugins en scan alleen deze dir in bij de pluginconfig van Konqueror en dat werkt perfect.
 • Dat werkt! Kan nu eindelijk Flash bekijken in Konqueror. Ik heb trouwens vanaf de site van Macromedia ook een *.sh-file gedownload en deze uitgevoerd, misschien dat hij het daarom nu doet.

  Wat nog wel een probleempje is, althans niet echt probleem wel lastig, is dat veel pagina's RECHTS uitgelijnd worden en zo dus de helft wegvalt. Bijvoorbeeld www.computertotaal.nl wordt abnormaal uitgelijnd…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.