Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Linux

slackware 9.0 reboot spontaan na 7 sec.

Bilbo
10 antwoorden
  • een vriend net zo ver gekregen om linux te gaan gebruiken (slack 9.0) (2.4GI, 256, zal ff naar mobo vragen).

    Full install zonder problemen, maar na inloggen (of niet), hij reboot spontaan!!!


    http://www.linuxiso.org/forums/viewtopic.php?t=5100

    Any idea?

    zal mobo wel zijn?

    Wilbert
  • Hmmmz, Bilbo had laatst ook zoiets met de intel random number generator van een intel board. Gebeurt het ook als je tijdens de installatie kiest geen hotplug support te gebruiken?
  • ey, daniel… :-)

    uhmm, zal het doorgeven, da's tijdens de installatie aan te geven?? (nix in te stellen na het booten vanzelf:-()
  • ey, daniel… :-)

    uhmm, zal het doorgeven, da's tijdens de installatie aan te geven?? (nix in te stellen na het booten vanzelf:-()
  • ey, daniel… :-)

    uhmm, zal het doorgeven, da's tijdens de installatie aan te geven?? (nix in te stellen na het booten vanzelf:-()
  • beetje ongeduldig op de ok-knop gedrukt? :wink:
  • Hmm, ik gebruik zelf ook Slackware 9.0 en 9.0 beta op twee systemen hier en heb nog wat andere Slack machines onder mijn "beheer" lopen en er is min of meer altijd gezeik als je hotplug aan hebt staan. Dwz hotplug tijdens de boot, dat is ook wat er gevraagd wordt door de Slackware install.
    Je kunt deze vraag herhalen door het script /var/log/setup/setup.hotplug uit te voeren. Boot vanaf de install CD en loop vervolgens dit ff door:
    [code:1:0ee4b1dfe6]
    mkdir /mnt/slackware &&
    mount /dev/hdx /mnt/slackware &&
    chroot /mnt/slackware &&
    cd /var/log/setup &&
    ./setup.hotplug
    [/code:1:0ee4b1dfe6]
    Antwoord nu dus met NO op de vraag die je gesteld wordt. Je moet BTW wel natuurlijk ff de goede waarde voor x geven in /dev/hdx maar dat zal je als Slacker vast wel weten ;)
  • Mooi, hotplug was de oorzaak….

    thnx!!
  • Je kunt natuurlijk ook gewoon ff `chmod -x /etc
    c.d
    c.hotplug` doen.
  • idd… :-)
    ik zag dat er getest werd op uitvoerbaarheid… :-)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.