Vraag & Antwoord

OS Linux

NedDocWiki

Anoniem
Marcel de Reus
4 antwoorden
 • Beste pinguinvrienden,

  sinds vandaag is de NedDocWiki online. Dit initatief is voortgevloeid uit het idee van w.roosenburg van een verenigde community wat later leide tot de discussie van de portal. Helaas liep dit dood, dus vond ik het tijd nieuw leven in de zaak te blazen en met succes. Yngwin en ik hebben mijn idee verder uitgewerkt en daaruit is dus de NedDocWiki voortgekomen.
  Ik hoop dat iedereen veel documentatie en links op de wiki zal plaatsen, zodat uiteindelijk het doel toch bereikt wordt en de discussies zeker niet voor niets geweest zijn.
  Je kunt de wiki vinden op http://wiki.nedlinux.nl Ter verduideliking: de wiki staat verder los van Nedlinux, het is voor alle Nederlandstalige GNU/Linux en *BSD gebruikers bedoeld.
  Veel succes met het schrijven van documentie en ga voor de wikiway :D

  Greetz Marcel
 • Dat ziet er goed uit en ook overzichtelijk. Hopelijk wordt het een succes.
  Ik ben bezig met een artikel over PSI (jabbercliënt) installatie onder SuSE 8.2. Dus er is iets in de maak.

  Daarnaast wil ik iets over realtime audiorecording maken of eigenlijk meer doorlinken naar een site, maar ik zal die persoon even mailen. Heb zelf namelijk wat aanvulling. Want sinds vandaag neem ik audio realtime op in Ogg ipv MP3. Dus pinkpop 2003 staat op m'n harde schijf. :D
 • Ik heb er al een keer eea in een C'T nummer over zitten lezen. Ik zal dat artikel nog eens doornemen, dan weet ik wat ik er meer kan en dan lever ik mogelijk mijn bijdrage (hoop ik).

  Iig, succes met dit initiatief.
 • Hoi,

  Ik vind Wiki een goed initiatief en hoop dat er op deze wijze veel Nederlandstalige hulpteksten beschikbaar komen. Tja, DPinguin heeft aan mij gevraagd of mijn mp3 real-time recording pagina's ook via wiki benaderd mogen worden. Op zich heb ik daar natuurlijk geen bezwaar tegen :) De vraag is alleen: wordt alles doorgelinkt of wordt de tekst in Wiki zelf gepasted. Heeft iemand hier een voorkeur voor? Ik ben er eerlijk gezegd voorstander van dat de tekst in Wiki terecht komt en meteen ook bijgewerkt wordt naar de laatste stand van zaken. Maar ja, dat ondermijnt wel het bestaansrecht van mijn eigen homepage… Anderzijds wordt een stukje versnippering nu wel teruggedrongen en dat is momenteel eigenlijk hard nodig!

  Groet,

  Philip

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.