Vraag & Antwoord

OS Linux

Welke mobiele telefoon?

Anoniem
None
3 antwoorden
 • Misschien een beetje vreemd onderwerp, maar binnenkort moet ik dan eindelijk ook maar eens "aan" de mobiele telefoon. Nu zou het leuk zijn als zo'n telefoon "vriendelijk" was voor mijn Red Hat linux 9 systeem: 't lijkt immers aardig als je makkelijk gegevens zou kunnen uitwisselen met die telefoon.

  Zijn er misschien forumleden die slechte of juist goede ervaringen hebben met de samenwerking tussen hun mobiele telefoon en hun Linux PC? Dan zou ik daar bij de aanschaf van mijn mobiele telefoon immers rekening mee kunnen houden. Of is het allemaal drukte om niks en is het koppelen van een PC en een mobiele telefoon een hoop gedoe om niks?
 • Hoop gedoe om niks, tenzij je zo'n PDA/telefoon neemt van 10 miljoen heb je er niks aan om dat ding aan je PC te hangen.
  Mijn advies bij het kopen van een telefoon is: Neem er eentje waarmee je kunt bellen :D dat zou je door al dit rotzooi die er tegenwoordig opzit zomaar kunnen vergeten ;)
  De nieuwste Motorola toestellen draaien dacht ik al GNU/Linux, altijd leuk natuurlijk, behalve dat het rot-telefoons zijn :)
 • Tja, het enige zinvolle wat je imho zou kunnen doen is je adressenboek synchroniseren met je mobieltje.


  Max

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.