Vraag & Antwoord

OS Linux

Blad Computer Totaal.

Anoniem
None
3 antwoorden
 • heb net het onderwerp gelezen mbt: Uw ervaring met Linux in Computer!Totaal.

  Ik ben +/- 1.5 jaar lid van het blad computertotaal en het blijft mij verbazen dat ik nog steeds geen zinnige uitleg / informatie krijg over Linux, Linux applicaties cq Linux voor gebruikers (Know Hows - cursussen etc). Simpele onderwerpen die gebruikers kunnen aanspreken om eens met Linux te starten. Dat verbaasd mij vreselijk.

  Informatie over alles mbt Windows - applicaties (Van Word - Excel tot .NET toe) etc. (zelf hele know hows mbt software etc)…. maar NIKS nada Noppes over Linux (of max 2 regels). Naar mijn mening zijn er genoeg mensen die werken met Linux en ze kunnen makkelijk een Rubriek in hun blad plaatsen: "Linux". Er zijn genoeg onderwerpen beschikbaar om uitleg aan te geven die voor dummy's dan duidelijk worden (net zoals zij dat uitleggen voor Windows gebruikers, met plaatjes en alles!!!). Het lijkt er naar mijn mening wel eens op dat de kennis ontbreekt bij de experts van Computer Totaal….

  Ik ben daarom ook maar Lid geworden van Linux Magazine.. alleen wacht ik nog op het eerste nummer dat in mijn brievenbus zal vallen. In elk geval heb ik wel de Suse 8.2 incl. doc's en cd's ontvangen…. word dus weer blokken.

  Het blijft jammer dat Computer "Totaal" zo Microsoft gericht is cq blijft. Totaal maar in quotjes geplaatst, want zo Totaal!!! zijn ze naar mijn mening niet!
 • Tsja, dat is een heel erg bekende klacht in dit forum. Ik heb, inmiddels ook al weer tijden geleden, ook mijn lidmaatschap opgezegd omdat er nooit een artikel over Linux in de C!T stond. Ik vrees dat het ontdekkende karakter dat de HCC ooit had (in veel HCC GG's nog steeds hebben) in C!T verloren is gegaan.

  Tijd om verder te gaan en de C't of Linux Magazine te kopen…
 • Ik lees C!T nu ongeveer 2 jaar en heb meerdere malen Linux-gerelateerde artikelen zien langskomen, waaronder enkele specials die potentiele Linux-gebruikers over de streep zou kunnen trekken.
  Dat C!T dus helemaal geen aandacht besteed is daarom onjuist. De oproep van Robin Ooijevaar wekt bovendien de indruk dat in de nabije toekomst wederom aandacht wordt besteed aan Linux.

  Blijft over de vraag of C!T meer aandacht kan besteden aan Linux.

  Tja, die vraag kan in dit forum niet worden beantwoord, hiervoor dien je je te richten aan de redactie van C!T zelf. En dus gaat deze thread op slot.

  Max

  bij deze nog een verduidelijking waarom de topic op slot is gegaan (uit feedback FAQ)
  [quote:192219713d]

  Ik heb een vraag/opmerking/suggestie n.a.v. een artikel in de Computer!Totaal. Kan ik deze in Feedback posten?
  Nee. Inhoudelijke vragen, opmerkingen of suggestues over artikelen in het maandblad Computer!Totaal horen hier niet. Heb je een vraag? Stel deze dan aan de redactie via redactie@computertotaal.nl . Wanneer je wilt discussiëren over een bepaald onderwerp kan dat in het forum dat gaat over dat onderwerp. Overigens worden in dit forum regelmatig topics door de redactie van Computer!Totaal gestart n.a.v. een artikel in het blad.
  [/quote:192219713d]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.