Vraag & Antwoord

Apple

Add-ons worden niet ingeladen ?

PVR-manager wordt gestart, maar wordt niet ingeladen

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Add-ons die stabiliteits- of beveiligingsproblemen veroorzaken worden op een blokkeerlijst gezet

  Add-ons (extensies, thema’s en plug-ins) die Mozilla’s richtlijnen voor add-ons schenden, worden op een ‘blocklist’ (blokkeerlijst) gezet.
  Wanneer u een onveilige add-on probeert te installeren die zich op de blokkeerlijst bevindt, zal Firefox de installatie tegengaan en de volgende melding weergeven

  Naam van add-on kon niet worden geïnstalleerd, omdat het een hoog risico op stabiliteits- of veiligheidsproblemen geeft

  Te nemen stappen:

  Als de geïnstalleerde add-on is uitgeschakeld

  Extensie of thema

  1.Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

  2.Selecteer het paneel Extensies in het tabblad Add-onbeheerder.

  3. Zorg ervoor dat in het menu ‘Hulpmiddelen voor alle add-ons’ Add-on Tools Icon het menu-item Add-ons automatisch bijwerken is aangevinkt.

  Als het installeren van een add-on werd geblokkeerd, controleer dan of er een bijgewerkte versie van de add-on die u probeerde te installeren bestaat.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord