Vraag & Antwoord

Apple

Belangrijk spraak m4a bestand in Xcover 2 verdwenen. Oplossing?

Hulp gezocht van professional! Graag advies over het terug vinden van een belangrijk spraak m4a bestand. Dit is een zeer belangrijke opname met de telefoon gemaakt. Opname van de laatste geluiden van een overledene! Tijdens het maken van een map en het verplaatsen van dit bestand gaf telefoon aan: te weinig geheugen en weg was het bestand. Verschillende progs via internet geprobeerd maar wordt niet door SamsungX cover2 model GT-S7710 android 4.1.2. ondersteund. Rooten lijkt de enige oplossing te zijn. Geprobeerd maar werd halverwege onderbroken! Gelukkig was er niets met de telefoon gebeurd. Wie kan mij helpen?

2 antwoorden
 • Ik vrees het ergste voor dat M4A-bestand.
  Op deze site vond ik nog wat tooltjes om bestanden terug te halen van Android (alleen de eerste optie is niet van toepassing):
  http://dailytool.com/top-5-data-recovery-apps-for-android/

  Ik heb echter geen ervaring met de tooltjes die aangeboden worden. Sommige hebben inderdaad root-rechten nodig. Misschien heb je wat aan dit YouTube-filmpje (geen zorgen, die muziek kan gewoon uitgezet worden).

  https://www.youtube.com/watch?v=ftHOWyMlUi4

  Succes en sterkte!
 • I'm not sure exactly why but this webolg is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists.

Beantwoord deze vraag