Vraag & Antwoord

Apple

Foto’s via Wi-Fi overbrengen van de iPhone 6s naar de PC?

Ik wil alleen maar foto’s overbrengen van de iPhone naar de PC. Maar mijn USB-kabel is beschadigd. Is het mogelijk om deze foto’s zonder een USB-kabel over te brengen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Ik heb het internet afgezocht en heb geconstateerd dat er vele opties zijn voor hoe foto’s over te brengen van de iPhone naar de PC zonder een USB-kabel. Ik heb een aantal manieren getest en vond dat dit gratis hulpmiddel aanbevelingswaardig was.

  1. Download en installeer deze draadloze app van de App store op uw iPhone.

  https://itunes.apple.com/us/app/airmore-wirelessly-transfer/id997212086?mt=8

  2. Zoek de officiële website van AirMore ( http://airmore.com/nl/ ) in Google Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge of IE.

  3. Klik op “Start AirMore Web om te Verbinden” op het web. Scan de QR-code met uw iPhone 6s om uw apparaat met de computer te verbinden. Zorg ervoor dat uw iPhone en computer (Windows PC of Mac) zich in hetzelfde Wi-Fi netwerk bevinden.

  4. Eenmaal verbonden, klik op het pictogram “Foto’s” en alle foto’s op uw iPhone 6S zullen worden weergegeven.

  5. Selecteer de foto’s die u wilt overbrengen en klik op “Download”. Even wachten en u kunt foto’s overbrengen van de iPhone naar de PC.

  Naast het overbrengen van foto’s, vind ik dat dit hulpmiddel ook veelzijdig is in vele andere aspecten. Zoals bijvoorbeel in het verwijderen van video’s van de iPhone, apps en backup contacten van Android telefoons, etc.

  Ik adviseer deze oplossing omdat het volledig gratis en veilig is. Als u een aantal andere goede opties hebt voor hoe foto’s over te brengen van de iPhone 6s naar de PC, verwelkom ik u om deze toe te voegen.

Beantwoord deze vraag