Vraag & Antwoord

Apple

Hoe download ik drivers voor blackberry?

Ik wil mijn blackberry opladen via mijn pc. Echter alleen opladen en geen andere functies. De synchronisatie gaat namelijk via de lucht. Om te laden moet er stroom gezet worden op de USB poort en daar is een driver voor nodig. Nu staat er op het blackberry forum (www.blackberry-nl.com) forum een post hoe je dit kan organiseren via de windows update service, maar die is op mijn PC geblokkeerd. Ik kan dus op deze manier niet de juiste driver zoeken en installeren. Ik heb wel rechten om drivers te installeren. Kan iemand mij helpen met een verwijzing naar de driver voor w2000 prof zodat ik zelf de installatie kan uitvoeren. Helaas krijg ik op het BBforum geen antwoord. Misschien heeft hier iemand inzicht hoe ik de juiste driver via Microsoft kan krijgen.

2 antwoorden
  • probeer eens drivers te zoeken op hun site of op www.driverguide.com.
  • I also believe that meitmhelsooa cancer is a exceptional form of cancer malignancy that is usually found in those previously exposed to asbestos. Cancerous cells form in the mesothelium, which is a defensive lining which covers the majority of the body's body organs. These cells normally form while in the lining of the lungs, mid-section, or the sac which actually encircles the heart. Thanks for expressing your ideas.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord