Vraag & Antwoord

Apple

Hoe kan ik Samsung apps van mijn Galaxy S4 verwijderen ?

Zelf geplaatste Android apps kunnen eenvoudig zelf weer verwijderd worden, maar in de grote hoeveelheid door Samsung meegeleverde apps zit een zeer groot aantal dat ik niet wil gebruiken. Hoe krijg ik ze weg ?

3 antwoorden
  • Als je ze niet wilt gebruiken, dan start je ze gewoon niet op. Wil je ze helemaal weg hebben, dan kun je je telefoon rooten, maar dan breek je dus wel in op hoe Samsung je toestel geleverd heeft. Eigenlijk had je beter geen Samsung toestel moeten kopen, maar liever de Google Nexus 4. Dan zitten er nl. alleen de Google apps op (die je overigens ook niet zomaar kunt verwijderen.
  • http://www.seniorweb.nl/tip/53211/tip-app-verwijderen-van-samsung-galaxy-s-toestellen
    Voel je niet aangesproken, door de website, maar hier staat eenvoudig recht-toe-recht-aan hoe je de apps kan verwijderen..of anders deze http://www.androidplanet.nl/70019/android-apps-verwijderen-met-uninstall-master/ …….suc6……..
  • Helaas is dat niet mogelijk. Toestel rooten is een onhandige optie. Wat ik zelf heb gedaan is alle ''nutteloze meegeleverde apps'' in 1 map te stoppen. Zo heb je er geen last, helaas staan ze natuurlijk wel nog in het geheugen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord