Vraag & Antwoord

Apple

hoe kan ik wifi op mijn smartfone instaleren?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  WiFi is een draadloze vorm van netwerken; er moet hardware aanwezig zijn in de telefoon om dit mogelijk te maken, je hoeft in dat geval derhalve niets te installeren. Aanzetten en instellen volstaat.
  • +
  • 0
  • -
  Wi-Fi

  Zo kan je jouw Android toestel met een draadloos thuisnetwerk verbinden, voor snelle toegang tot internet dat niet van je maandelijkse tegoed afgaat:
  Ga naar de lijst met applicaties en kies ‘instellingen’
  Kies de optie ‘draadloos & netwerken’
  Kies ‘Wi-Fi instellingen’ en zet het vinkje bij ‘Wi-Fi’
  Kies jouw netwerk uit de lijst met beschikbare netwerken door dit aan te raken
  Geef het bijbehorende wachtwoord op (Vaak zit er onderop de router een sticker met daarop een ‘WPA(2)’, ‘WEP’, of ‘sleutel’). Deze wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig, dus neem gerust de tijd als het niet meteen lukt
  Druk op verbinden. Onder de naam van jouw netwerk wordt de status van de verbinding aangegeven (‘Verbonden’ of ‘Verbroken’ zijn de meest voorkomende meldingen)

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord