Vraag & Antwoord

Apple

Mijn google balkje op mijn smartfhoon werkt niet meer? Sansung S4mini

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  De Google app heeft pas nog een software update gehad, mogelijk heeft jou smartphone, die automatische update niet ontvangen, dan moet je dat effe handmatig doen. Doe díe updates om databundel te besparen zo veel mogelijk via de draadloze wi-fi router, van je kabel provider, óf andere gratis wi-fi verbinding.
  .
  Hier heb je de instructie, hoe je een app kan updaten,
  Als je een mobiel gegevensabonnement (3G/4G) hebt, kan je om databundel te besparen, ervoor kiezen apps alleen via wifi modem van je provider, of gratis wifi automatisch te laten updaten. Het updaten van apps via wifi kan het mobiele databundel verbruik op uw apparaat helpen verlagen.

  Open de Google Play Store-app Google Play Store.
  Tik op het menupictogram Google Play Store Menu Icon > Instellingen.
  Onder 'Algemeen' selecteert u App automatisch updaten.
  Selecteer Apps alleen via wifi automatisch updaten.
  Controleer of je apparaat is ingesteld voor het gebruik van een wifi-verbinding door op je apparaat naar het menu Instellingen > Wi-Fi te gaan

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord