Vraag & Antwoord

Apps & Software

Bij het opstarten van Windows 7 krijg ik de melding: RUN DLLcannot find rfhvjrdo0.pp module.?

1 antwoord
 • Die modulenaam kennen Google noch Bing, behalve dan dat het hier in de vraag wordt genoemd. Dan is het moeilijk een remedie aan te raden.

  Wat je kunt doen is stap voor stap de services en programma's de- en reactiveren die gebruikt worden bij het starten van Windows. In msconfig, de start-up folder staan deze op een rij. Daarnaast nog een aantal die je met CCleaner kunt vinden (Tools -> Start-up, zowel de tabs Windows als Scheduled tasks).

  Komt deze foutmelding voor of na het inloggen op de PC? Is het erna dan hoef je niet per sé iedere keer de machine te herstarten, uit- en weer aanloggen is voldoende.

  Ook kun je kijken of het bij andere accounts op jouw machine ook gebeurt. Ik denk dan aan het Guest accoount, maar je kunt ook een nieuw administrateursaccount definiëren, inloggen en kijken of het daar ook gebeurt. Dat zegt wat over de plaats wáár deze module geprobeerd wordt te starten.

  Weet je eenmaal wat het doet starten, dan kun je gericht proberen dit te voorkomen. Of als het legitiem is, e.e.a. te repareren zodat er geen mededeling meer komt.

  P.S. "opstarten" is geen echt Nederlands maar een lelijke vorm van import-Amerikaans. Gewoon "starten" is voldoende…

Beantwoord deze vraag