Vraag & Antwoord

Apps & Software

Boven Instellingen Privacy in W10 staat "Sommige instellingen worden door uw organisatie beheerd". Bij mij thuis!?

De Microsoft technische dienst zegt: Ja, dat is het algemene antwoord als u te weinig deelt en open heeft staan en uw privacy probeert te beschermen. Is dat waar?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Microsoft is overduidelijk niet blij met mensen die hun privacy proberen te beschermen!!

  Vond een linkje waar iemand beweert de oplossing te hebben: http://answers.microsoft.com/nl-nl/windows/forum/windows_10-other_settings/sommige-instellingen-worden-door-uw-organisatie/607dc03f-3d8e-48b5-90f1-758dd3960d7a

  Aan de andere kant, afhankelijk waar je Windows voor gebruikt en als je privacy je lief is kan je ook eens gaan denken aan overstappen naar Linux.
  • +
  • 0
  • -
  Ook ik heb nu dit probleem. Een maand geleden DWS_Lite.exe gedraaid. ik weet niet of dit het probleem is. Ik heb al verschillende instellingen geprobeerd zonder resultaat.
  Er is Windows 10 Pro geïnstalleerd.
  Hoe lost ik dit op.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord