Vraag & Antwoord

Apps & Software

Chrome geeft een foutmelding en sluit daarna af, krijg hem niet meer opgestart.??

Nadat Chrome vastliep het programma afgesloten. Bij nieuwe opstart, mededeling voor herstellen, maar sluit daarna af. Kan niets invoeren of opdracht geven. Heb al systeemherstel geprobeerd, verwijderen met Revo, alle aanwijzingen in de Chrome Help: geen resultaat. Als ik Chrome weer installeer begint het hele verhaal weer opnieuw. Wie weet het eureka?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk geval van een slechte pug-in…
  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers.
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen.
  Soms krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geÔnstalleerd hebt.
  Je opent je browser en je merkt op dat je startpagina/homepage is verandert naar een of andere vage website die je nog nooit eerder heb enz.
  Deze sites komen ook meestal tevoorschijn als een site niet wordt gevonden, dus in plaats van een standaard 'Cannot find server' een redirect. Als je zulke sites te zien krijgt wijst dit op spyware/browserhijackers
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. Soms kunnen er bestanden tussen zitten die onterecht als verdacht worden aangemerkt. in dat het geval het vinkje verwijderen, maar meestal is wat hij vindt spyware, malware .
  Klik dan pas op clean
  Herstart je computer.
  Als je Startpagina ook gehijackt was, stel dan de zoekmachine opnieuw in, deze word standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com
  .
  Oja downloadt eventueel vanaf een andere pc laptop op een USB-stick , en start het programma op jouw pc of laptop als chrome je enige browser is

Beantwoord deze vraag