Vraag & Antwoord

Apps & Software

Chrome start niet meer op (vervolg). Reactie op antwoord van Oscar ???

Hallo Oscar, Bedankt voor je snelle feed-back. Ik had al gescand met Adw.Cleaner, zonder resultaat. Daarnaast heb ik adBlock, Ghostery, MBM en Panda security (betaald) op alle laptops staan. Desondanks nogmaals gescand met Adw.Cleaner. Daarna Chrome gekopieerd van een andere laptop op usb (wel een Windows 7 64 bits) naar de HP Vista. Helaas, ik krijg deze mededelingen van Microsoft Windows: "Helaas G.Chrome werkt niet meer waardoor het programma niet meer goed werkt. Het programma wordt gesloten en u krijgt een melding als er een oplossing beschikbaar is." Tevens komt er een venster met Oeps! G.Chrome is vastgelopen, nu opnieuw starten? Terwijl het programma blijft zoeken staat onderin: 'wachten op sst.gstatic.com' Voordat ik op 'herstellen'kan drukken verdwijnt het programma. Het vreemde is dat op al mijn andere apparaten (desktop Vista, laptop W7, Samsung Tablet en smartphone) Chrome gewoon werkt. Note: Het euvel deed zich voor na een handmatige update, die bleef hangen. Ik zit in het buitenland en ben heel blij met uw hulp. Grote groet, RenFer

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dan maar een drastische oplossing, helemaal met een schone lei.beginnen……of zoiets
  Dus je moet Chrome helemaal verwijderen van de desbetreffende computer. En vervolgens helemaal opnieuw installeren.
  Hier heb je de instructies hoe dat moet.
  .https://support.google.com/chrome/answer/95319?hl=nl
  .
  En vervolgens via een andere browser bijvoorbeeld, Windows (Internet Explorer) die je hoop ik nog op de betreffende pc hebt staan, Google Chrome helemaal opnieuw downloaden, via onderste link.
  https://support.google.com/chrome/answer/95346?hl=nl
  Als je chrome hebt gesynchroniseerd met andere apparaten,desktop, smartphone enz. blijven de instellingen bewaard via je account,
  Na installeren van chrome inloggen met je gmail account
  https://support.google.com/chrome/answer/185277?hl=nl
  Dan komen de instellingen mappen favorieten enz. weer terug. Tenminste als je Chrome hebt gesynchroniseerd met andere pc's apparaten. via je gmail account.
  .
  In deze link staat hoe je Chrome op de betreffende pc, apparaat op de juiste wijze kan updaten…bijwerken ………….every body makes mistakes…………… zie de link, zo moet het.
  https://support.google.com/chrome/answer/95414?hl=nl
  en niet anders………….

Beantwoord deze vraag