Vraag & Antwoord

Apps & Software

??Configuratiescherm -> Programma's ->Standaardprogramma's ??

ik heb een soortgelijk probleem. ik wil een usb installeren en daarbij moet ik http://www.szedup.com/showinfo507.aspx downloaden omdat mijn acer aspire 5738G de mini-installatie cd niet aankan, alleen normale grote dvd's. Als ik dan het hierrvoor genoemde w-programma probeer te doenloaden krijg ook ik na een tijdje de melding dat ik een koppeling moet maken in het configuratiescherm . Dus keek ik onder configuratiescherm - programma's en onderdelen .... maar standaardprogramma's komt daaronder niet voor. Wat doe ik foutvg sjon

2 antwoorden
  • Je moet hebben standaard programma's, maar dan geen programma's en onderdelen.
    Maar bestandstype aan een programma koppelen. En bij instellingen voor automatisch afspelen kun je selecteren wat er moet gebeuren als je een bepaald medium plaatst om af te spelen.
  • Bedankt voor je snelle reactie. Ik zat inderdaad verkeerd te zoeken. Ik heb nu bij standaardprogrammasa's gezocht en vervolgens 'bestandstype aan een programma koppelen' aangeclickt. Maar dan raak ik het spoor bijster. Er volgt een heeeele waslijst en nik heb geen idee wat ik daar me aan moet. Ik wil 802.11n 150Mbps usB wirelss Nana adapter (drivers & guide 5370 EDUP downloaden. Kun je me verderhelpen?

Beantwoord deze vraag