Vraag & Antwoord

Apps & Software

Dag Oscar, search pop weer terug na heropstart....Heb je nog tips? dank en groet, Oscar

3 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Jammer dat usernamen blijkbaar dubbel kunnen worden ingevoerd, bij de meeste vragen forum kán dat niét, héél jammer, heb tot nu toe, met plezier, geprobeerd vragen van andere bezoekers te beantwoorden, ofwel te helpen, met suggesties, om problemen, met computer, laptop, smartphone op te lossen. Omdat niemand, om welke reden dan óók, daarvoor moeite deed. Of kon doen. Maar met de praktijken, waar ik nu tot mijn teleurstelling méé geconfronteerd wordt, is de lol, motivatie, om het zo maar even te noemen. Er gauw vanaf.
  .
  En wat technische problemen betreft, of men dat nou door eigen stommiteit, hééft veroorzaakt of niet, ik maak daar geen onderscheid in, in wat betreft het geven van advies, door middel van linkjes, waar de zelfde handelingen op staan, die de reparateur, (bij wie je de portemonnee moeten trekken), óók uitvoert. Maar die je vaak zelf óók kan uitvoeren. Aangezien de meeste problemen met de genoemde gadgets zelf zijn op te lossen, maar wil je professionele expertise, Tja dan moet je daarvoor, óók bereid zijn de portemonnee te willen trekken, maar zelf de pro's, kunnen niet toveren, Maar willen wel ervoor betaald worden, want de onkosten, (aflossing studiefinanciering) van de opleiding, moeten wel worden terugverdiend, voordat de schoorsteen kan gaan roken.
  .
  ik heb mezelf tot nu toe, met plezier belangeloos ingezet, het koste mezelf niet eens zoveel moeite, het online beantwoorden van vragen, tussen mijn andere werkzaamheden door. Daarvoor gebruik ik een eenvoudig Asus tablet, om regelmatig online te zijn. Vanwege de zeer korte opstarttijd, om online te zijn. Maar met het (mis) gebruikt, van mijn username, is de motivatie effe weg, ik ben niet beledigend, maar eerder teleurgesteld. Jammer……………..
  • +
  • 0
  • -
  Hi Oscar!!

  Het lettertype lijkt blijkbaar erg op elkaar. Want de andere Oscar begint met een '0' (nul)!
  Vandaar dat hij als gebruikersnaam kan bestaan. :)

  Dus je bent uniek en we zijn heel blij met je aanwezigheid en antwoorden binnen de Vraag & Antwoord module!
  • +
  • 0
  • -
  Start je computer op in de veilige modus, omdat dergelijke applicaties die gewoonlijk op de achtergrond meedraaien, dan worden uitgeschakeld. (foute) Applicaties die actief zijn kunnen namelijk niet worden verwijderd, alleen als die zijn uitgeschakeld.
  .
  verwijderen van Internet Explorer:
  1. Druk op Alt X en ga naar invoegtoepassingen beheren.
  2. Ga naar werkbalken en extensies en schakel Search Assistant WebSearch uit.
  3. Aan de linkerkant, klik op zoekmachines.
  4. Selecteer een nieuwe standaardzoekmachine en verwijder de ongewenste een.
  5. Sla de wijzigingen op en sluit venster.
  6. Druk nogmaals op Alt X en ga naar Internetopties
  7. Voer een nieuwe home pagina-adres in plaats van de huidige onder het tabblad Algemeen. Klik op OK.
  .
  verwijdering van Mozilla Firefox:
  1. Open het menu Extra en ga naar opties.
  2. Klik op beheren invoegtoepassingen.
  3. Wanneer het menu extensies vinden Search Assistant WebSearch en klik op verwijderen naast het. Sluit het venster.
  4. Je moet worden op het opties-venster weer.
  5. In het kader van het tabblad Algemeen vindt het adres van de homepage en het huidige adres vervangen door een nieuwe. Klik op OK.
  6. Ga naar de Firefox search bar op de hoogste juiste hoek van uw browservenster.
  7. Klik met de linkermuisknop op het en selecteer Zoekmachines beheren op de bodem.
  8. Wijst een zoekmachine van uw wens en verwijder de ongewenste één.
  9. Klik op OK.
  .
  verwijderen van Google Chrome:
  1. Druk op Alt F en scroll over aan Tools in het menu.
  2. Ga naar extensies en verwijderen Search Assistant WebSearch door te klikken op de prullenmand kunt pictogram ernaast.
  3. Klik op instellingen op de linkerkant, onder op opstarten, selecteert u openen een pagina of een set pagina’s.
  4. Klik op Set pagina’s, wissen de huidige adres van de homepage en geef een nieuwe. Klik op OK.
  5. In het kader van de sectie zoeken, klik op zoekmachines beheren.
  6. Verwijder alle overbodige onderzoeksmotor en selecteer uw gewenste als uw standaardzoekmachine.
  7. Klik op gereed en herstart Google Chrome.
  heb je al je browsers onderhanden genomen, dan meteen naar Windows. En daar óók de applicatie verwijderen, anders, komt die web search weer terug vanuit Windows,
  .
  verwijderen uit Windows:
  1. Open het menu Start, ga naar het Configuratiescherm.
  2. Open programma's en onderdelen, voor het verwijderen de Program tool. Search Assistant WebSearch vinden en verwijderen.
  alle handelingen moeten achter elkaar (volledig) worden uitgevoerd,
  .
  daarna de computer afsluiten, en opnieuw normaal opstarten.
  .
  search assistent, komt op je pc terecht, via sites, zoals bijvoorbeeld, softonic, voordat je bij dergelijke sites het downloaden gaat beginnen, goed opletten, of er behalve de applicatie, die je wilt downloaden, er ongemerkt, geen extra's staan aangevinkt, is dat het geval, die (ongevraagde) extra's uitvinken, wegklikken. Anders zit je na het downloaden opgescheept, met een gewijzigde startpagina, ongevraagde toolbars enz. Zo komen dergelijke applicaties op je pc terecht. Goed opletten wanneer je applicaties buiten de Windows store om downloadt.
  .
  of als dat te ingewikkeld is dan deze. Computer normaal opstarten…
  .
  Download AdwCleaner naar je bureaublad

  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/.
  .
  Sluit alle openstaande vensters zoals uw gebruikte browsers voordat u AdwCleaner start.
  Dubbelklik op AdwCleaner.exe om de tool te starten.
  .
  Start AdwCleaner.exe door met de rechtermuisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer Als Administrator uitvoeren.
  .
  Oja, Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
  .
  Met AdwCleaner ga je nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit doe je door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er allemaal aan ongewenste reclame tegen je favoriete browser is geinstalleerd. Na de scan kan je door middel van het uit vinken van het eventuele gevonden item het item uitsluiten van het verwijderen. Bijvoorbeeld omdat het betreffende bestand(en) je bekend voorkomen.
  .
  Na de scan…
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op eventuele ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijderings, kan je de vinkjes laten staan, Maar is er toch een bestand dat onterecht als verdacht is aangemerkt, dan het vinkje verwijderen, maar over het algemeen is dat wat gevonden wordt, foute software.
  Nu ga je opschonen door op de knop Clean te drukken
  .
  Na het Clean process, moet je nog een aantal keer op OK te klikken, en wordt de computer opnieuw opgestart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 (afhankelijk welke Windows je gebruikt) een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 moet je eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doe je door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.
  .
  de startpagina wordt standaard op Google gezet, eventueel wijzigen in startpagina eigen voorkeur.

Beantwoord deze vraag