Vraag & Antwoord

Apps & Software

er worden bewerkingen uitgevoerd, maar computer sluit niet meer af - hoe verhelpen?

Bij afsluiten van de computer volgt de boodschap: er worden bewerkingen uitgevoerd. De computer wordt automatisch uitgeschakeld, echter dit gebeurt niet - de computer blijft uren lang aanstaan (meer dan 12 uur) en sluit niet af.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  downloadt adwCleaner. Gratis………
  .
  Start AdwCleaner.exe door met de rechter muisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer. Als Administrator uitvoeren
  .
  Middels AdwCleaner gaan we nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit kunt u doen door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er aan ongewenste reclame is geinstalleerd tegen uw favoriete browser. Na de scan kunt u doormiddel van het uitvinken van een gevonden item het item uitsluiten van het verwijder proces.
  .
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op enige vorm van ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijder proces kunt u de browser(s) nu gaan opschonen door op de knop Clean te drukken.
  .
  Hierna dient u nog een aantal keer op OK te klikken en zal de computer worden herstart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 dient u eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doet u door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.

Beantwoord deze vraag