Vraag & Antwoord

Apps & Software

Externe USB schijf in de wacht?

Hallo Experts, Ik ben van Windows 7 overgegaan naar versie 8.1. Nu doet zich een raar probleem voor. Onder 7 kon ik mijn externe USB schijf altijd direct benaderen (geen wachttijd dus), maar onder 8.1 moet ik soms tot wel 10 seconden wachten totdat de externe USB schijf eindelijk opgestart is. Waar kan ik dat in 8.1 aan passen zodat de schijf weer direct reageert? Wie helpt mij????

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Kijk eens onder 'Power Options' (Engelse Windows versie) of een instelling dit kan veranderen?
  • +
  • 0
  • -
  Windows 7 beschikt over een 2.0 usb poort, maar Windows 8 werkt met 3.0 usb poorten.
  Hier vindt je aanvullende informatie, de reden, waarom je externe usb schijf langzamer zou zijn, of is geworden.
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-8/install-usb-3-usb-devices
  .
  Dowload van de site van de fabrikant, het stuurprogramma van de externe harde schijf die je gebruikt, ofwel download een aangepast stuurprogramma van je externe harde schijf, maar dan voor Windows 8.1. Nu werkt je externe harde schijf nog op het (oude) stuurprogramma voor Windows 7. Daarom is hij wat trager.  ..

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord