Vraag & Antwoord

Apps & Software

fout 0x80041003?

Ik heb zopas wi 7 geinstalleerd. Nu slaat computer regelmatig helemaal af. Volgens logboek wmi fout met genoemde foutcode . Soms gebeurtenis 41 kernel..... De fout 0x80041003 zou te maken hebben met gene acitivatie, da's echter wel gebeurd. geneurtenis 41 zou te amken hebben met stroomuitval, die hen ik echter niet gehad. Heeft er nog iemand andere ideen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Je zal Windows 7 helemaal opnieuw moeten installeren.
  .
  Waarschijnlijk heb je tijdens het installatieproces onbewust de muis bewogen, of een toets aangeraakt. Zo'n installatie proces is voor de pc/laptop een intensief proces, een lichte aanraking van de toetsen of muis kan maken, dat de pc/laptop een commando binnenkrijgt,
  .
  Waardoor het installatieproces van Windows 7 net een fractie van een seconde wordt verstoord, dat is bijvoorbeeld: net zoiets als even uit je concentratie worden gebracht, terwijl je nummer-reeksen aan het noteren bent, die minimale verstoring kan maken dat net een klein gedeelte van Windows 7 software niet of onvolledig wordt geïnstalleerd.
  .
  Dat is net zo iets als het noteren van een telefoonnummer, maar waarbij als gevolg van even te zijn afgeleid, achteraf een getal van blijkt te ontbreken in het telefoonnummer. Laat de laptop of pc tijdens het installatie proces van het besturingssysteem zoveel mogelijk ongestoord het installatie proces voltooien..

Beantwoord deze vraag