Vraag & Antwoord

Apps & Software

google crome. bij schrijven van mail komt de tekst erg langzaam.wie weet ?een oplossing. bedankt. janny

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers.
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen.
  Soms krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geïnstalleerd hebt.
  .
  Heb je eenmaal last van die rotzooi kan je hiermee er vanaf komen.
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. Het programma werkt zeer grondig, over het algemeen is wat hij gevonden heeft spyware, of malware (ofwel foute software dat je surfgedrag registreert e.d.. Maar er kunnen ook bestanden of links tussen zitten die je kent, En dus onterecht als verdacht worden aangemerkt. Bi die (bekende) bestanden links e.d. effe het vinkje verwijderen. Anders ruimt het programma meer op dan de bedoeling is/was.
  .
  Klik dan pas op clean.
  Herstart wanneer het programma klaar is vervolgens, opnieuw je computer. Dat is nodig om de rotzooi effectief te kunnen verwijderen.
  Indien je Startpagina ook gehijackt (ofwel omgezet was in een dubieuze startpagina, stel dan de zoekmachine eventueel opnieuw in, deze wordt standaard door AdwCleaner meestal terug gezet naar Google.com
  .

Beantwoord deze vraag