Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe kan ik passend (schalen) printen op 1 pagina? Outlook 2010

Ik wil een email op 1 pagina printen omdat op de 2e pagina 3 regels tekst staan. Dit is zonde van het papier. Hopelijk weet iemand dit. bedankt voor je reactie alvast.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Als de laatste pagina van een document maar een paar regels tekst bevat, kan je de printinstellingen aanpassen zodat Word de laatste regels verplaatst naar de vorige pagina. De grote van het lettertype van de tekst in het document wordt daarvoor verkleind. Vaak met een halve punt. Op die manier wordt papier bespaard. Klik op Bestand in de menubalk. Selecteer vervolgens Afdrukvoorbeeld. Het voorbeeld van het document dat u wilt printen wordt nu getoond. Boven dit voorbeeld bevindt zich een kleine werkbalk. Daar bevindt zich de knop Tekst passend maken (de knop ziet eruit als drie documenten met een pijltje). Klik hierop en de tekst wordt aangepast. Het resultaat kan je direct in het Afdrukvoorbeeld bekijken. Klik nu op Bestand en Afdrukken en de tekst wordt netjes afgedrukt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord