Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe kolom met emailadressen van xlsx bestand omzetten in adresboek "contacten" op mac?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Open Contacten vanuit de Dock en ga vervolgens naar Archief in de menubalk.
  Klik op Importeren en Finder wordt geopend.
  Scroll nu naar het xlsx-bestand.
  Indien Mac Contacten xlsx-bestand niet accepteert, converteer eerst het xlsx-bestand naar csv-bestand.
  • +
  • 0
  • -
  Als de contacten vanaf je Gmail moeten komen, dan is er wel een functie die de contacten lijst in een .csv-bestand omzet dat leesbaar is voor je Mac Adresboek. Ook andere mail-aanbieders als Yahoo en Hotmail bieden deze functies volgens mij wel. Het gaat er dus wel om dat je het .csv bestand. Als je al een .xlsx bestand hebt kun je ook deze online-tool gebruiken: www.zamzar.com/convert/xls-to-csv/.
  Ik heb dit zelf eerder ook gehad met m'n oude gmail account, voordat ik het e-mail adres van m'n eigen domein ging gebruiken, dat ik hier had gereserveerd. Dit is vrij makkelijk samen met Adresboek van mac samen te gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord