Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe kom ik weer bij mijn shares?

Ook maar eens Windows 10 op de laptops gezet. Ging verdacht snel moet ik zeggen. Daarna even de interface aangepast. Alles ging (en gaat) goed. Dacht ik!! Nu kan ik mijn shares op de andere computers ineens helemaal niet meer benaderen! En die heb ik wel geregeld nodig! Vanaf de niet-Windows 10-computers zijn de shares nog wel te benaderen dus het ligt 100% aan Windows 10. Zal wel ergens een simpele instelling zijn maar zo handig ben ik ook weer niet met computers. Wie kan mij er doorheen praten. En liever niet met enkele korte bewoordingen graag.....

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  je kunt in Windows 10 de verkenner opstarten
  Je ziet dan minimaal Mijn Pc en Netwerk.
  Dubbelklik op Netwerk
  Zeer waarschijnlijk krijg je een melding dat netwerkdetectie niet is ingeschakeld. Schakel die in.
  Vervolgens krijg je alle pc's in jouw netwerk te zien en zou je weer de shares moeten kunnen benaderen. Het kan zijn dat je bij bepaalde shares opnieuw een gebruikersnaam en wachtwoord moet opgeven voor je weer toegang krijgt.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord