Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe los ik foutmelding bij updatebewerking van registry/mach....op?

Bij het opstarten krijg ik updatebewerking van registry/mach.... Daarna startte ie opnieuw op en ging: 'windows configureren, schakel de computer niet uit.. Tijdens het configureren kreeg ik echter een foutmelding, waardoor de configuratie werd afgebroken. Nu krijg ik iedere keer bij het opstarten weer de updatebewerking. Wat kan ik hier tegen doen?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/what-is-system-restore#1TC=windows-7
  -
  De installatie van een programma of een stuurprogramma kan in sommige gevallen een onverwachte wijziging in uw computer veroorzaken of ertoe leiden dat Windows zich onvoorspelbaar gaat gedragen. Het probleem kan meestal worden verholpen door het desbetreffende programma of stuurprogramma te verwijderen. Als het probleem niet is verholpen nadat u het programma of stuurprogramma hebt verwijderd, kunt u proberen om het systeem te herstellen met behulp van een herstelpunt dat is opgeslagen op een eerdere datum waarop het systeem nog wel correct functioneerde.
  Via de bovenstaande link van Microsoft Nederland staat hoe je dat kan doen, als je niet weet hoe je dat moet doet.
  suc6…..

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord