Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe verwijder ik "mystartsearch" uit I.E.?

2 antwoorden
 • Hier lees je de algemene procedure voor het verwijderen van om het even welke startpagina. Onderaan het artikel vind je de procedure voor de moeilijk te verwijderen startpagina's.
  http://decomputer.be/browser-startpagina-instellen-verwijderen/
 • Mogelijk heb je bij het downloaden van een app, ongewild allerlei extra's mee gedownload, sites zoals bijvoorbeeld softonic staan daar bekend om. bij dergelijke site altijd effe checken of er behalve die app die je wilt downloaden, er geen extra's aangevinkt staan. Die vinkjes dan effe weghalen, Voordat je een download start…..
  .
  Hier de instructie om die startpagina handmatig te verwijderen….je gaat daarbij diep onder de digitale motorkap.
  http://www.redmijnbrowser.nl/adware-reclame/mystartsearch-verwijderen-gratis-verwijder-instructie/
  .
  Zijn die bovenvermelde instructies, omdat de vaardigheden zich op een heel ander vakgebied bevinden, effe te ingewikkeld, omslachtig, of wat dan ook……
  .
  Dan heb je hier een gratis tooltje dat zelf onder de digitale motorkap gaat, en hardnekkige startpagina's ook kan verwijderen.
  .
  Maar let wel!….volg wel de instructies….anders werkt het tooltje, nog veel grondiger dan ongetwijfeld de bedoeling zal zijn…..dus…
  .
  oké dan……
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. Soms kunnen (andere) bestanden onterecht als verdacht worden aangezien, mp3 bestanden van torrent sites, of een media player, of andere bekende app, dan effe het vinkje verwijderen. Maar meestal is dat wat hij ontdekt, foute software.
  Klik dan pas op clean. Alles dat aangevinkt staat zal worden verwijdert. Sluit je computer af na de scan.
  Herstart opnieuw je computer.
  Je Startpagina die gehijackt was, word standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com, die moet je dan effe opnieuw instellen. in bijvoorbeeld Google.nl, Bing, enz. of een andere startpagina van je voorkeur.

Beantwoord deze vraag