Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe verwijder ik PUP.Optional.AskToolBar?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers…..en andere ellende
  Ineens krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geïnstalleerd hebt…..maar die heb je wel geïnstalleerd, tijdens het downloaden van een mooie app, meestal omdat je in je enthousiasme, ongeduld die app te willen downloaden, niet meer (goed) hebt gekeken wat er nog meer aan extra's aangevinkt stond. En zo lift extra data rommel mee met de download. …..Zo nu weet je hoe je in deze situatie beland bent, ……….every body makes mistakes……..iedereen vergist zich wel eens…..
  .
  Met dit tooltje kan je het probleem wel oplossen, tenminste als je zorgvuldig te werk gaat, anders ben je "spreekwoordelijk, nog veel verder van huis". dus ga geduldig stap voor stap te werk,….ga je je haasten, vergeet je handelingen…..dan maak je fouten……. en ben je nog verder van huis……..gooi alle ongenoegen van je af. een ga effe nuchter aan de slag.
  Oké dan……….Hier heb je een gratis removal tooltje
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Download AdwCleaner naar je Bureaublad.
  Sluit al je programma's en vensters.
  Start AdwCleaner en klik op scan.
  Kijk goed of je alles wel kan verwijderen. Soms kunnen bestanden die je kent, als verdacht worden aangezien, downloads van Bittorent sites mp3 of 4 bestanden. dan moet je het vinkje weghalen……maar over het algemeen is wat hij ontdekt malware, spyware, ofwel foute software….
  Klik dan pas op clean, dan wordt wat aangevinkt staat verwijderd.
  Herstart je computer. Om alle foute software restanten zoals malware effectief te kunnen verwijderen.
  Als je Startpagina ook gehijackt was, stel dan de zoekmachine opnieuw in, deze word standaard door AdwCleaner terug gezet naar Google.com
  .
  Let altijd goed op, voordat je de download van een site start, of er geen extra zaken aangevinkt staan, sites zoals bijvoorbeeld Softonic hebben de gewoonte om bij de software die je download andere software, waar je niet op zit te wachten, mee te laten downloaden, dat kan je voorkomen door altijd die extra vinkjes uit te zetten. meestal zijn die vinkjes opzettelijk heel klein aangegeven, waardoor ze meestal niet opvallen.

  .

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord