Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe verwijder ik superman coupon van windows 7 pc?

Via chrome / explore of firefox krijg ik constant een popup van Supermancoupons. Ik heb al diverse pogingen gedaan om het te verwijderen. En ook systeemherstel uit gevoerd. Echter blijft het terug komen! Wat nu?

4 antwoorden
 • Dat is denk ik wel op te lossen. Wel de instructie opvolgen, ánders is héb je er nog een probleem bij.
  oké …..
  even uitleg over het mogelijk ontstaan van hét probleem. Dan ga je zelf het probleem oplossen, met de gegeven instructie. Het tooltje dat je daarvoor krijgt is gratis, onbeperkt te gebruiken.
  .

  Trage computer, spyware, andere startpagina, popups, reclame in browsers.
  Slachtoffers van trojans hebben vaak te maken met rare gedragingen van hun pc.. net of je pc een eigen wil heeft gekregen.
  Soms krijg je een of meerdere toolbars in je browser of taakbalk te zien zonder je je kan herinneren dat je die geinstalleerd hebt.
  Je opent je browser en je merkt op dat je startpagina/homepage is verandert naar een of andere vage website die je nog nooit eerder hebt gezien.
  Deze sites komen ook meestal tevoorschijn als een site niet wordt gevonden, dus in plaats van een standaard 'Cannot find server' een redirect. Als je zulke sites te zien krijgt wijst dit op spyware/browser hijackers.
  Popup vensters, of popups, zijn vensters die automatisch tijdens het browsen tevoorschijn komen, zonder je toestemming. Ze zijn er in verschillende maten, maar bedekken meestal niet het hele scherm.
  .
  downloadt adwCleaner naar je bureaublad
  .
  https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
  .
  Start AdwCleaner.exe door met de rechtermuisknop op AdwCleaner.exe te klikken en selecteer.Als Administrator uitvoeren.
  .
  Met AdwCleaner ga je nu scannen op adware, reclame, popups en toolbars, browser helper objects of extensies in de browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox. Dit doe je door op de knop Scan te klikken. Door op Scan te klikken gaat AdwCleaner eerst opsommen wat er allemaal aan ongewenste reclame tegen je favoriete browser is geinstalleerd. Na de scan kan je door middel van het uit vinken van het eventuele gevonden item het item uitsluiten van het verwijderen. Bijvoorbeeld omdat het betreffende bestand je bekend voorkomt.
  .
  Na de scan…
  De browsers Internet Explorer, Google Chrome of Mozilla Firefox zijn nu gescand op eventuele ongewenste adware e.d. Als u geen items wenst te ontsluiten van het verwijderings, kan je de vinkjes laten staan, Maar is er toch een bestand dat onterecht als verdacht is aangemerkt, dan het vinkje verwijderen, maar over het algemeen is dat wat gevonden wordt, foute software.
  Nu ga je opschonen door op de knop Clean te drukken
  .
  Na het Clean process, moet je nog een aantal keer op OK te klikken, en wordt de computer opnieuw opgestart. Na de herstart zal in Windows 7 en in Windows 8 (afhankelijk welke Windows je gebruikt) een logbestand openen met het volledige detectie en verwijder proces van AdwCleaner. Let wel in Windows 8 moet je eerst naar de Desktop modus over te schakelen om het logbestand AdwCleaner te zien. Dit doe je door op Windows toets + D te tikken op uw toetsenbord.
  .
  Mogelijk moet je de startpagina, als die óók gekaapt wás weer goed zetten, die wordt standastandaard op Google gezet, gewoon wéér even zetten op de startpagina van eigen voorkeur.
  .
  Oja, wanneer je applicaties downloadt, goed opletten, óf er naast de applicatie, díe je wilt downloaden, ongemerkt, geen extra's (ongevraagde) applicaties staan aangevinkt, is dat het geval die vinkjes weghalen, anders zit je na de downloadt, opgescheept met ongevraagde toolbars, sstartpagina enz. Die zijn mee gelift, tijdens downloaden.
 • Ik heb diezelfde grap met Superfish, daar komen wel 3 soorten reclame met mee
  Ben er al een hele dag mee bezig, maar krijg het niet weg.
  Malwarebytes en McAfee op pc, ook al Junkware Removal gedraaid, die ziet hem en verwijderd hem ook, maar hij komt vrolijk terug.
  Hitman geprobeerd en nog een paar van die programma's, maar of ze vonden het niet, of er moest betaald worden.
  Er was ook een speciale removal tool van Lenovo, die vind hem niet eens.
  Ik hoop echt dat dit weer niet een nieuwe installatie word.
 • Meld aan bij een computer security forum, daar krijgt u een persoonlijke begeleiding om superman coupon te verwijdeen:
  http://www.pcwebplus.nl/phpbb/viewforum.php?f=206
 • Verwijder superman coupon van uw computer handmatig.
  Om superman coupon handmatig te verwijderen moet u wellicht enige technische kennis background.The Stappen voor het handmatig verwijderen van superman coupon zijn hebben:
  Handmatig superman coupon problemen verwijderen
  1.Kill de volgende processen en verwijdert u de juiste bestanden:
  superman coupon .dll
  Waarschuwing: je moet alleen de bestanden die checksums worden vermeld als kwaadaardig verwijderen. Er kunnen geldige bestanden met dezelfde namen in uw systeem.
  2. Verwijder de volgende kwaadaardige mappen:
  C: \\ Program Files \\ superman coupon
  superman coupon kan invloed hebben op uw browsers die resulteert in de browser omleiding of zoek hijack.If u Windows XP gebruikt, klikt u op Start en vervolgens op Uitvoeren. Typ het volgende in het vak Openen zonder aanhalingstekens en druk op Enter: "inetcpl.cpl"
  Als u Windows 7 of Windows Vista gebruikt, klikt u op Start. Typ het volgende in het vak Zoeken zonder aanhalingstekens en druk op Enter: "inetcpl.cpl"
  In Instellingen voor Internet Explorer-instellingen, klikt u op Herstellen. Klik op Reset in geopende venster weer.
  Selecteer Verwijderen persoonlijke instellingen van de vakjes te verwijderen browsegeschiedenis, zoekmachines, startpagina
  Nadat Internet Explorer eindigt resetten, klikt u op Sluiten in het Internet Explorer-instellingen dialoogvenster Reset
  Google Chrome
  Ga naar de installatiemap van Google Chrome: C: \\ Users \\ "uw gebruikersnaam" \\ AppData \\ Local \\ Google \\ Chrome \\ Application \\ User Data.
  In de map gebruikersgegevens, op zoek naar een bestand met de naam als standaard en hernoem het naar DefaultBackup.
  Open Google Chrome en een nieuwe schone Default bestand aangemaakt.
  Mozilla Firefox
  Open Firefox
  Ga naar Help> Problemen oplossen Informatie in het menu.
  Klik op de Reset Firefox-knop.
  Nadat Firefox wordt gedaan, zal het een venster tonen en maak map op het bureaublad. Klik op Voltooien.
  Laatste stap, Herstart de computer voor wijzigingen door te voeren en te controleren of superman coupon zijn met succes verwijderd.

Beantwoord deze vraag