Vraag & Antwoord

Apps & Software

Hoe verwijder ik YourFileUpdate?

YourFileDownloader (map) staat op de PC. Inhoud YourFileUpdate. Beide kan ik niet verwijderen. Heb ze in Configuratiescherm, Software (programma's) verwijderd. Alles goed verlopen, maar ze blijven op de harde schijf onder Program Files staan. Ze in het register verwijderd. Maar ze blijven op de harde schijf onder Program Files staan. IObit Uninstaller gebruikt, die herkent ze beide, zegt dat het verwijderen goed is verlopen, maar ze blijven op de harde schijf onder Program Files staan. De rechten zijn volgens mij goed toegekend. Ook hernoemen lukt goed, maar zijn niet te verwijderen. Malwarebytes hapt niet, Microsoft Security Essentials loopt er over heen. Wie weet raad?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  In de Taskmanager is dit programma actief, daardoor kan het niet worden verwijderd.
  Schakel het keihard uit, daarna, is het simpel te verwijderen.
  • +
  • 0
  • -
  Besides buying an iPad, why don't you get an aPad? It's blslcaaiy the same thing as the iPad but just 100x cheaper and does exactly the same thing. I got mine at ReplicaPad.com and shipped within the same week. I got it for about $167 compare that to iPad's price of $500-600!!!!

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord