Vraag & Antwoord

Apps & Software

http://www.dell.com/nl/p/inspiron-15-3542-laptop/pd?oc=cn54228&model_id=inspiron-15-3542-laptop is dat iets?

mijn oude laptop (compaq presario CQ50-140us) heeft het beeldscherm kapot en dus ben ik opezoek naar een nieuwe. heb er niet zoveel verstand van dus vraag ik advies:) ik vond op internet het volgende: http://www.dell.com/nl/p/inspiron-15-3542-laptop/pd?oc=cn54228&model_id=inspiron-15-3542-laptop deze Dell heeft naar mijn mening goede specificaties en scherp geprijst.. zou jij deze aanbevelen voor het dagelijks gebruik voor thuis? het normale internetten, filmpje kijken spelletje spelen (sims) en het verwerken van documenten..? beveel jij dell aan of zeg je pak beter een ander merk? alvast bedankt, Gr Denny

2 antwoorden
  • Voor dagelijks gebruik is die laptop een goede keuze, verwacht geen al te zware games op te kunnen spelen zoals bijvoorbeeld Call of Duty, want dat is een zware grafische game, want dat kan de videokaart niet aan. Wil je dat soort games ook kunnen spelen, dan kom je al gauw in de buurt van voornamelijk desktop pc, van tussen minimaal 1500 euro en hoger….

    Oja, let voor aanschaf van games, goed op de game wel voldoet aan de systeemeisen die de betreffende fabrikant stelt, om de game goed te kunnen spelen. Niets is zo frustrerend, (denk ik), als een (dure) game kopen, en vervolgens laten te moeten ontdekken dat je computer, achteraf toch niet blijkt te voldoen aan de (door de fabrikant) gestelde systeemvereisten….dus..
  • heey Oscar

    Bedankt voor je reactie ik gebruik hem niet om te gamen verder alleen mn dochtertje speelt de sims en rollercoaster tycoon dat kan wel toch? En wat is je mening over het merk Dell goeie pc of niet..?

Beantwoord deze vraag