Vraag & Antwoord

Apps & Software

Ik heb met de bluetooth dongel nog steeds slechte verbinding. Hoe kan dat?

http://www.bigdennis.com/dongle-mini-bluetooth-v4-0-class-2-50m-bereik-zwart.html Bovenstaande dongel heb ik gekocht om mijn bluetooth speaker (Philips) ook in de tuin te kunnen zetten. De afstand tussen mijn dongel en de tuin is maximaal 7 meter. De laptop (Samsung), met Vista, heeft zelf standaard BT (heb ik uitgezet), echter ik vermoedde een oude versie want het bereik was slecht. Met deze dongel is het helaas niet veel beter. Ik heb de drivers geïnstalleerd die bijgeleverd waren. Als ik mijn tablet (Samsung) op dezelfde plaats zet als waar de laptop staat dan heb ik uitstekend bereik en kan ik de speaker overal in de tuin zetten. Ik vermoed dus dat het probleem zich concentreert tot de laptop en/of de dongel. Wie kan mij hierin adviseren?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Het probleem lijkt zich dus in de dongel te concentreren: neem de tot 50 m dus met een korreltje zout, de dongel is blijkbaar slechts geschikt voor erg dichtbij.
  • +
  • 0
  • -
  Problemen met Bluetooth-apparaten oplossen
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-vista/troubleshoot-problems-with-bluetooth-enabled-devices
  .
  Problemen ontstaan door door diverse oorzaken, volg de gegeven suggesties

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord