Vraag & Antwoord

Apps & Software

Ik kan mijn printer HP Photosmart 2575 niet vverwijderen?

Heb dit geprobeerd met HP uninstalller, met Recuva, met Ccleaner. Alles blijft staan in de diverse directory's

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk draait die printer app op de achtergrond mee als opstart programma. Programma's die op de achtergrond meedraaien op de pc kan je niet verwijderen, wanneer ze nog ingeschakeld zijn. Start je pc/laptop op, in de veiligheids modus, dan zal dat opstart programma niet zijn ingeschakeld. In de veilige modus draait alleen het stuurprogramma van Windows, en zal het opstart programma van je printer zijn uitgeschakeld, En in die situatie kan je dat betreffende programma of app….(het is maar net hoe je het noemt) wel verwijderen.
  .
  Opstarten in de veilige modus doe je, door de computer in te schakelen, en…..gelijk…F8 in te drukken, ofwel ingedrukt houden, nog voordat het Windows opstart logo verschijnt. …….Ben je te laat omdat het Windows logo al verschijnt, ….tja……dan de pc/laptop volledig laten opstarten, ……en nadat hij volledig is opgestart, de pc op de gebruikelijke wijze uitschakelen……..en het opstarten opnieuw proberen en …..F8 ingedrukt houden voordat het Windows logo verschijnt…..enz.
  .
  In de veilige modus opgestart verwijder je het betreffende app/ programma, schakel de pc/laptop uit, op de gebruikelijke (normale) manier, en start de pc weer op, op de normale manier…..dus geen F8 meer indrukken. Soms verschijnt er in zulke gevallen, tijdens het opstarten een menu, waarbij het balkje 'Normaal opstarten" oplicht. die moet je hebben, (Onderin in de rechterhoek verschijnt dan een teller die van 60 seconden naar 0 afloopt), druk dan gewoon op enter, anders duurt het een minuut, voordat hij eindelijk verder gaat met normaal opstarten.

Beantwoord deze vraag