Vraag & Antwoord

Apps & Software

ik zie steeds: "geef uw gebruikersnaam en het wachtwoord op voor de volgende server"?

.. maar dat vraagt hij over een VERWIJDERD account. Ik probeerde al Verzenden en Ontvangen aanpassen, invoegtoepassingen verwijderen, niks lijkt te helpen. Het account staat allang niet meer in de lijst van accounts.. maar die popup is super irritant! Enig advies?

2 antwoorden
  • Heel simpel antwoord? Verwijder het programma waarmee de mail wordt binnen gehaald met Revo. Even opnieuw downloaden, opnieuw installeren en afconfigureren.
    • Reageer
  • het bleek dat in 1 van de accounts een smtp server instelling nog op de "oude server" stond. Alle andere accounts waren wel veranderd.
    • Reageer

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account