Vraag & Antwoord

Apps & Software

In 2008 een gmail adres aangemaakt !k kan wel een e-mail verwijderen,maar ze komen gewoon terug ?

Ik werk nu met een MacBoek Pro !

1 antwoord
  • Hoe haal je je mail binnen? Via POP of via IMAP?

    Als je IMAP gebruikt, is in je mailprogramma in principe een "1-op-1 kopie" van al je mappen in GMail te zien en worden al jouw acties in het mailprogramma in GMail toegepast: mappen aanmaken, mail naar die mappen verplaatsen, mail verwijderen, enzovoort.

    Haal je jouw mail binnen via POP, dan is wat ik hiervoor beschreef níet het geval en handelt je mailprogramma alles lokaal af. Als je dan niet instelt dat lokaal verwijderde mails door GMail ook moeten worden verwijderd -en dat moet je instellen via de webmail-applicatie van GMail!- dan kan het zijn dat "verwijderde" mailtjes weer terugkomen.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord