Vraag & Antwoord

Apps & Software

Is er een programma/mediaspeler dat meerdere mpeg video's seamless (dus zonder enige tussenpauze) kan afspelen?

Ik heb een digitale camera die elk shot als los mpeg bestand opslaat. Wanneer ik deze in een afspeellijst van een mediaspeler (VLC, Windows Media Player, Media Player Classic, etc) zet, worden de bestanden met een kleine tussenpauze getoond. Een optie zou zijn om één mpeg bestand te maken, maar dit wil ik niet. Ik heb ook videobewerkingssoftware waarin het kan, maar om snel vanuit explorer een aantal bestanden te bekijken is dit onhandig. Dus ik zoek een programma dat videobestanden seamless kan afspelen.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Suggestie:
  Daarvoor kun je bijvoorbeeld Windows Movie Maker gebruiken http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows-live/movie-maker#t1=overview , daarmee kun je meerdere films bewerken, en samenvoegen.
  Met http://www.freemake.com/nl/free_video_converter/ kun je de samengevoegde film bestanden weer omzetten naar MPEG of een ander afspeel formaat.
  .
  Er is meer software dat ook het zelfde kan als Windows Movie Maker, dit is maar een suggestie,
  .
  Suc6…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord