Vraag & Antwoord

Apps & Software

Is het veilig ZoneAlarm te downloaden gewoon vanaf google?

Ik heb geen ZoneAlarm en dit is mogelijk nodig om een fout in mijn laptop te verhelpen. Kan ik gewoon de eerste zoekopdracht aanklikken om ZoneAlarm te downloaden?

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://www.zonealarm.com/
  Dit is de juiste link,…..O,ja!……op de pagina staat ook Zone Alarm + anti virus……als je die download en installeert, ontstaan er problemen met je de anti-virus software die je (mogelijk) al op je laptop/pc hebt staan, het zogenaamde "twee kapiteins op één schip" effect.
  .
  Om dat probleem te voorkomen moet je……nou ja, je moet niet….maar is het verstandig om alleen de Zone Alarm Free firewall te downloaden…..de versie zonder anti-virus software……..
  Let wel op dat je alleen Zone Alarm Free Firewall download,…dus let op wat eventueel nog meer extra aangevinkt staat,….eventueel….vinkje weghalen…..dan pas downloaden…….anders zit je met nieuwe taakbalken, startpagina enz. opgescheept……Zodra je zone alarm installeert, wordt de firewall van Windows uitgeschakeld……het kapitein effect…er is in de stuurhut maar ruimte voor één stuurman…… één firewall actief zijn.

Beantwoord deze vraag