Vraag & Antwoord

Apps & Software

kan ik 3 televisies via draadloos aansluiten?

2 antwoorden
 • dit hangt af van het model en type tv.
  maar het is wel mogelijk.
  "via android met miracast"
 • Aansluiten op wat?

  Startpunt is natuurlijk dat alle 3 TV's een WiFi-ontvanger hebben OF een USB-aansluiting voor een USB wireless modem. Het besturingssysteem van alle 3 TV's is beschreven in de handleiding en daar staat ook (ongetwijfeld) in welke menukeuzes je moet maken om de WiFi-zender (jouw modem) te vinden en de toegangscode in te geven.
  Dan heb je toegang tot internet.

  Als je bedoelt dat andere apparaten in het lokale netwerk foto's, films, enz. naar iedere TV kunnen sturen, dan heb je op zo'n apparaat een zgn. media server nodig. Dat is de software die de 'uitzending' verzorgt. Dat is (dacht ik) ingebouwd in de laaste O.S. versie van de PS3, zit in Windows Media Center voor PC's of andere programma's zoals Serviio ( http://www.serviio.org ), het door darknessblade genoemde Andoid/miracast en zo verder. Anders gezegd, verschilt van apparaat tot apparaat op jouw lokale netwerk.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord