Vraag & Antwoord

Apps & Software

kan niet op bank overschrijvingen ,?

op mijn scherm komt could in t loadx pcom

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Dat komt omdat er in je bestand (door) een keylogger (programma dat toetsaanslagen doorgeeft) mogelijk wijzigingen hebben plaatsgevonden, Check je computer op mogelijke aanwezigheid van schadelijke software dat probeert je inlog gegevens te stelen. Keylogger is de algemene benaming voor dergelijk software. Hou je anti-virus software up-to-date, door dagelijks wanneer je online gaat, nieuwe updates te downloaden, zodat je anti-virus software ook weerstand kan bieden aan weer nieuwe internetgevaren, het missen van software updates, maakt je computer kwetsbaar voor dergelijke internet gevaren.
  .
  Het missen van software updates maakt zelfs de beste/duurste anti-virus software waardeloos. Die software updates zijn altijd gratis. Ook is het belangrijk nieuw uitgekomen updates van je computer besturingssysteem van bijvoorbeeld Windows te downloaden.
  .
  Mogelijk heeft de server van jou bank een ongewenste systeemwijziging op jou pc/laptop ontdekt, en heeft daarom uit veiligheidsoverwegingen jou bankhandelingen geblokkeerd. Dus check je computer/laptop op mogelijke aanwezigheid van schadelijke software zoals keyloggers e.d. Door je anti-virus software te updaten en een virusscan uit te voeren op je laptop/pc. of laat dat doen door mensen/kennissen die weten hoe dat moeten….
  .
  Sterkte…………suc6.

Beantwoord deze vraag