Vraag & Antwoord

Apps & Software

Kun je een tijdslot op je browser zetten?

Bestaat er buiten de mogelijkheid om filters op internet in te stellen ook een mogelijkheid dat de pc na x tijd de evrbinding met internet verbreekt en dat die verbinding met een wachtwoord moet worden hersteld? De zoon van een vriendin (alleenstaand) wil het internet gebruik van haar zoon tot gewone proporties brengen. maar ze werkt soms en dan neemt hij dte vel vrijheid om uren te internetten.

2 antwoorden
  • 0
  In Vista en Windows 7 kan je gebruik maken van Parental controls. Zie de link: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/What-can-I-control-with-Parental-Controls http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/features/parental-controls.aspx Eea zou je ook heel goed via het modem kunnen regelen (mits het een beetje een uitgebreide is). Fritz! heeft bijvoorbeeld FRITZ!Box Child Protection, waarin je prima de "online" uren kan regelen. Bedenk wel dat kindertjes verdacht handig zijn met PC's (meestal handiger als de ouders) dus dat bepaalde beperkingen zo omzeild kunnen worden.
  • Reageer
  • 0
  Er bestaan tijdsloten voor het systeem. Daarmee kan instellen hoelang een bepaald programma gebruikt mag worden. Zoek eens op 'computer kinderslot timer'. Je kan ook een browser voor kinderen gebruiken. Of zoonlief dat fijn zal vinden???!!!
  • Reageer

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account