Vraag & Antwoord

Apps & Software

Live mail; zenden aan een kleine groep van adressen lukt niet. Hoe oplossen?

Ik krijg de melding: Kan mail niet verzenden. type een of meerdere adressen terwijl ik wel degelijk een groep in het "aan" vak heb aangegeven.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Dat ligt denk ik, aan het aantal, e mail + bijlage, de mailserver van je provider handelt verder de adressering af. Mogelijk heb je vaker grote hoeveelheden verzonden, dan bestaat de kans dat jou provider, dat na verloop van tijd, kan aanmerken als spam, splits de lijst van bijvoorbeeld 400 adressen bijvoorbeeld op, in meerdere groepen, van maximaal honderd of vijftig stuks. Maar een bulk van 400 adressen in één keer, kan een mail- server van jou provider, als je dat al vaker hebt gedaan, aanzien als spam….vooral wanneer je, jou eigen privé internet aansluiting abonnement gebruikt, voor verzending van dergelijke grote hoeveelheden mail. probeer op te splitsen in meerdere adresgroepen…

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord