Vraag & Antwoord

Apps & Software

manier om vanuit adobe dig.ed. boek over zetten naar calibre zonder tussenk. comp. kop.?

Een e-boek wordt vanuit de bibliotheek geleend, dit gaat naar Adobe Dig.Ed., helaas hebben de meeste boeken een pdf formaat, niet geschikt voor de e-reader. Vanuit ADG. kan ik het niet rechtstreeks naar Calibre exporteren dus gebruik ik de computer als tussenstation. Van de comp. zet ik het over naar Calibre, ik maak er een EPUB bestand va n, allemaal zeer omslachtig, ik wil het naar de e-reader kop. maar op een keer hangt er een beveiliging aan terwijl het een legaal geleend boek is. Kan dit allemaal sneller en eenvoudiger, zonder dat ik de beveiliging ook nog een keer moet omzeilen?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Neem onderstaande link eens goed door:
  http://computertotaal.nl/overige-elektronica/beheer-uw-e-books-met-calibre-26110
  • +
  • 0
  • -
  E-boeken die Adobe Digital Editions nodig hebben, hebben een beveiliging erop. Omzetten, of de beveiliging breken is illegaal. Kies liever voor DRM-vrije boeken. Meer op http://www.boekboek.com/drm.php

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord