Vraag & Antwoord

Apps & Software

Map verwijderen lukt niet. Hoe kan het dat dit zelfs met een super admin account niet wil lukken?

Ik heb al maanden lang een map op mijn D schijf die ik niet verwijderd krijg. Als ik hem probeer te verwijderen, geeft hij aan dat ik als admin in moet loggen. Ik heb echter meer 1 account en die is Admin. Heb nu geleerd hoe ik als zogenaamde super admin kan inloggen. Gaat op zich allemaal goed, maar ik kan de bewuste map nog steeds niet verwijderen omdat ik gemachtigd moet worden door de admin... Wie kan mij helpen?

3 antwoorden
  • Maak een opstartbare usb-stick met Linux. Start hiermee op (je hoeft het niet te installeren), ga in de verkenner naar de map en verwijder deze.
  • Sluit alle actieve programma's en probeer vervolgens de map te verwijderen. Als dat niet werkt, start u de computer opnieuw op en probeert u opnieuw de map te verwijderen. Waarschijnlijk is de map niet verwijderd omdat een bestand in de map door een ander programma word gebruikt.
  • Start de computer eens in de veilige modus.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord