Vraag & Antwoord

Apps & Software

Mappen verwijderen onder Deze PC???

Ik ben overgegaan van & naar 8.1. Ik bewaar al mijn bestanden op mijn NAS. Daarom vind ik het ook bijzonder hinderlijk als ik moet opslaan om eerst langs allerlei mappen te moeten gaan om bij mijn NAS uit te komen. De volgende mappen zitten mij in de weg: Deze pc Afbeeldingen Bureaublad Documenten Downloads Muziek Video's Dan pas volgt mijn opstart SSD: Lokale schijf (C:) en verdere opslagmedia. Hoe krijg ik die mappen weg? Ik doe er niets mee, dus ze kunnen van het scherm verdwijnen. Wie helpt???

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Die mappen zijn onderdeel van het systeem en kun je niet verwijderen. Wel kun je via eigenschappen aangeven waar die mappen zich moeten bevinden. Ik zou dan voor de NAS kiezen: zo kom je onder "Deze PC" toch direct bij je bestanden die dan op de NAS staan.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord