Vraag & Antwoord

Apps & Software

Mijn browsers zijn geinfecteerd met addware-virus Reguelar Dealos. Wie weet raad ????

In de programmalijst (Programs & Features) is niets geks te zien. Resetting Chrome werkt niet. Ik heb al talloze instructiewebsites gelezen en uitgevoerd, oa: hitmanpro, adwcleaner, jrt, otl, malwarebytes. Ik kan het uit mijn extensies verwijderen, maar bij opnieuw opstarten is het weer terug.

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  http://www.revouninstaller.com
  evo_uninstaller_free_download.html
  Let op download de freeware (gratis)versie.
  De reden dat die addaware steeds terugkeert in je browser, dat komt omdat Regular Dealos nog op je pc/laptop staat, en na verwijdering uit je browser steeds terugkeert.
  Ga naar start/configuratiescherm/programma's en onderdelen. en kijk of je daar de betreffende bestandsnaam tegenkomt, De kans is groot dat je hem daar tegenkomt, en verwijder daar dat addware bestand/programma. Vervolgens verwijder je de extensie (eventueel) weer uit je browser, is het bestand lastig te verwijderen, gebruik dan Revo uninstaller, om hardnekkige bestanden te verwijderen,
  .
  sterkte…
  suc6,,…..

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord