Vraag & Antwoord

Apps & Software

Na herinstallatie windows 7 werken speakers niet meer??

Ik heb eergisteren windows 7 geherinstalleerd en heb sindsdien problemen met mijn speakers. Als ik ze test in het audiomenu dan komt er wel geluid uit, maar als ik vervolgens bijvoorbeeld een youtubefilmpje af wil spelen komt er geen geluid uit de speakers. In de volumemixer beweegt het balkje wel, dus hij 'registreert' wel geluid, maar het komt gewoon niet uit mijn speakers.. Ik ben al 2 dagen op forums aan het rondstruinen maar heb nog steeds geen oplossing gevonden. Help?? :( - Ik heb de juiste drivers - Nee, er staat niks op mute en ja, alle stekkers zitten er goed in - Ja, de juiste apparaten staan aangevinkt Bovendien deed alles het vóór de herinstallatie prima, dus de audiokaart etc. is ook in orde.

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Is lastig te bepalen van een afstand, je zult inderdaad even alles langs moeten lopen waar je op kunt komen. Laat er eventueel nog even iemand anders naar kijken.
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk ben je onbewust een handeling vergeten, loop effe alles, vanaf het begin na.
  .
  http://windows.microsoft.com/nl-nl/windows/no-sound-help#no-sound=windows-7&v1h;=win8tab1&v2h;=win7tab2&v3h;=winvistatab1&v4h;=winxptab1

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord