Vraag & Antwoord

Apps & Software

Oude email programma WLM blijft voorkeur programma?

Ik ben overgestapt van Windows Life mail (WLM) naar Mozilla Thunderbird. Ik wil WLM behouden omdat daar veel emails zijn opgeslagen (POP). In Thunderbird heb ik een IMAP account. Thunderbird heb ik als standaard ingesteld. WLM is dus niet meer de standaard. Wanneer ik nu op een website een email link aanklik wordt toch altijd WLM opgestart. Waarom? Thunderbird is toch de standaard? Wie weet raad? Karel.

1 antwoord
    • +
    • 0
    • -
    Daarvoor moet je even naar het configuratiescherm / standaardprogramma's. Daar kun je alle koppelingen per bestandstype met WLM ongedaan maken.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord