Vraag & Antwoord

Apps & Software

Pc maakt geen contact met monitor, wat moet ik doen?

Mijn pc maakt geen contact met mijn monitor, wat moet ik doen

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Bij een desktop computer controleer je in eerste instantie of de lampjes op het computerscherm nog branden. Krijgt het scherm wel stroom? Zit de stekkers er goed in? Soms wil de datakabel (VGA) van de monitor niet goed vastgeschroefd zitten. Met het schoonmaken kan de monitor verplaatst zijn en de kabel losgeraakt. Ook zie je vaak dat de monitor via een knipperend donkergeel ledje aangeeft dat er dan geen verbinding is.
  .
  Brand het groene lampje op de monitor? Zo ja, staan de instellingen van de monitor wel goed? Misschien staan de contrast en helderheid instellingen wel helemaal uit. Dit zijn vaak draaiknopjes direct onder het LCD scherm van de monitor. Of een combinatietoets op de monitor zelf..
  .
  Heb je nog een tweede computermonitor in huis? Controleer via dit scherm, of misschien de videokaart in de computer stuk is.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord