Vraag & Antwoord

Apps & Software

pc start alleen op in veilige modus?

Ik heb een pc met Windows 7. Tijdens gamen kreeg ik ineens een zwart scherm. Pc start daarna alleen maar op in veilige modus. Ik heb recent niets geïnstalleerd. Ik heb het geprobeerd met een herstelpunt te herstellen en toen dit niet lukte met de Windows 7 cd. Reparatie lukte niet en ik heb daarom clean instal geprobeerd. Blijft weer hangen als ik driver van de videokaart installeren. Iemand een idee wat het probleem kan zijn en hoe ik dit oplos ?

2 antwoorden
  • +
  • 0
  • -
  Mogelijk defecte videokaart. Je geeft zelf aan dat het systeem hangt als je de videokaart installeerd. Probeer met een andere videokaart of de onboard video.
  • +
  • 0
  • -
  Bijft in veilige modus starten?
  Ga naar start.
  Typ in zoekopdracht balk "msconfig" (zonder de ").
  Start het programma.
  Ga naar de tab "Computer opstarten".
  Daar zie je onderaan waarschijnlijk dat bij opstartopties "Opstarten in veilige modus" is aangevinkt. Haal dat vinkje weg en maak alle instellingen blijvend (selecteer het vakje rechts).
  Vervolgens start de computer opnieuw.

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord