Vraag & Antwoord

Apps & Software

R6034 corrigeren?

C runtime libary incorrectly

1 antwoord
  • +
  • 0
  • -
  Een R6034 Runtime Error kan problemen in je computer veroorzaken , dus het is belangrijk om het te verwijderen, wel zo snel mogelijk . Deze fout komt normaal gesproken uit een beschadigde Windows-register . Het is bekend dat het gebeurt met Internet Explorer , Firefox en Google Chrome . Je zou ook deze foutmelding ook kunnen ontvangen tijdens het afsluiten van de computer . Met behulp van een goede register cleaner en een virusscanner zal de R6034 runtime error . kunnen worden opgelost.
  .
  Download antivirussoftware . Veel gratis versies is beschikbaar op het internet voor onmiddellijke download http://www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/internet-en-software/virusscanners/vergelijken/ Nadat het bestand is gedownload , klikt u op de installatie- link en volg de instructies op het scherm om het te installeren op je computer.
  .
  Download een register schoonmaak software http://ccleaner.nl.softonic.com/#platforms_compatible om het Windows-register op fouten te scannen . Download het bestand , klikt u op de installatie- link en volg de instructies op het scherm om het te installeren op jecomputer .
  .
  Sluit de computer af, en dan" herstart je de computer in de veilige modus. Wanneer de computer wordt opgestart, tikt u op de toets " F8 " op het toetsenbord totdat je het venster Geavanceerde opstartopties van Windows 7 te zien . Selecteer " Veilige modus " optie met behulp van de pijltjestoetsen op je toetsenbord . Druk op "Enter " en het zal opstarten zal verder gaan in de Veilige modus . Meld u aan op je computer en je zal worden toegelaten in Windows 7 Veilige modus .
  .
  Start de anti- virus software die je hebt gedownload hebt en controleren op updates . Zodra het updaten klaar is, start de virus scan en laat het de gevonden problemen op te lossen. .

  Start de schoonmaak software http://ccleaner.nl.softonic.com/#platforms_compatible die je hebt downloadt en laat die je register te scannen op fouten . Het zal automatisch alle gevonden fouten te repareren.
  .
  Klik op 'Start' en klik vervolgens op afsluiten '. Kies ' Herstart ' om de computer opnieuw op te starten en terug te gaan naar de normale modus.
  .
  Heb je al goede anti-virus software, en een goede register cleaner, vergeet dat die overige tekst instructies, en start de computer op in de veilige modus, en voer een anti-virus scan, en een register clean up uit.
  sluit de computer af, en start opnieuw op in de normale modus

Beantwoord deze vraag

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord